älska smartphone

15.11.2013 kl. 12:13

 

Jag har haft problem med telefoner sedan jag bytte från min första nokia 3210. Bla har mina telefoner förvandlat min röst till en robot och den senaste telefonen ringde upp sig själv(!) i tid och otid. 

Igår så fick jag en ny telefon av en arbetskompis som hade vunnit den på sverigebåten med en sådan maskin som förr var fylld med mjukisdjur som man skulle få upp med hjälp av en kran osv. Nu var maskinen fylld med tabletter och telefoner. En ny tid vi lever i etc.

Iaf, e den int pupsig? <3<3<3333

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Kvarterens tuffaste strykarkatt är en livsnjutare som försöker klara av det hårda livet i hufvudstaden.

Jobbar inom *media* och är i allmänhet helt fantastisk.

 

English translation-ish: Fabuolus gif lover.

 

 

BETTE
JUD
SKINKA
SKIPPER
ELSA
LISA
LCMDF
HELEN
TAIKA
MALIN